HAUPA 170250 HUPsilicon magas hőállóságú szilikon, 310ml (170250)

HAUPA 170250 HUPsilicon magas hőállóságú szilikon, 310ml (170250)

7 407 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

HAUPA 170250 HUPsilicon magas hőállóságú szilikon, 310ml (170250)

7 407 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
villamossag.com
Termékleírás
Típus szilikon
Anyag szilikon
Gyártói cikkszám 170250
Vonalkód 4.01192357627E+12
Gyártó HAUPA
Árgép.hu Szállítási Idő 2-7 munkanap

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Magas hőállóság
  • Olaj- és zsírálló
  • Öregedés-, időjárás álló- és UV álló, tartósan elasztikus marad
Felhasználás HUPsilicon:
  • Fugázáshoz- és felületi tömítéshez kritikus hőmérsékletű területeken (extrém hideg és meleg). Szilárd anyagú tömítések bevonásához használható. Meghajtások tengelyeinek tömítéséhez, beléptető rendszerekhez, differenciálmű fedeleihez, meghajtásokhoz, front- és járomtengely fedelekhez, termosztát házakhoz, olajszivattyúkhoz, olajteknőkhöz, fogaskerék fedelekhez, fényszórókhoz és utcai világításhoz, szélvédőkhöz, vízpumpákhoz, stb. (nem használható PP-, PE-, Teflon®- és bitumen alapok bevonásához, alkalmas alkatrészekhez, melyek folyamatosan ki vannak téve oldószerek hatásának).
Tulajdonságai: Szilikon bázisú tömítő- és ragasztó massza. Hő ellen stabilizált, kiválóan ellenáll UV- és öregítő hatásoknak valamint motor- és hajtómű olajoknak, ellenálló kemikáliák ellen, mechanikai- és környezeti hatások valamit víz, sósvíz, hideg, meleg hatásával szemben, igen nagy fokú rugalmasság és tapadás szinte minden felületen.
  • Szín: fekete
  • Bőrösödési idő: 10 perc.
  • Hőállóság: -40 °C - +260 °C


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.